8. avg. 2012

Ko me inspirira ...

.
Čeprav sta Vladka in Tina mojstrici ustvarjanja, pred katerima samo kapo dol in pred katerima ima amater moje sorte strahospoštovanje pokazat svoje skromne izdelke, me je vseeno zelo nagovoril njun 4. izziv. Rožam se zelo težko uprem, perlicam tudi, barve pa so tiste, ki so najbolj ostajale in klicale po ustvarjanju ...
.


.
Namesto štampiljkastega ozadja sem naredila relief, namesto odtisa rožic sem le-te naštancala.
.


.

8 komentarjev:

  1. Mihaela hvala za lepe besede, ampak kar brez strahu, lahko govorim kar za naju obe, da z veseljem kukava po blogih in gledava kaj nastaja izpod prstov vseh vas :) Me zelo veseli, da se igraš z nama in odlično si se znašla z reliefom in z naštancanimi rožicami. Fino si tole skombinirala. Lušna čestitka, ni kaj. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa in nežna...všeč mi je kako si uporabila reliefno ozadje... in ne skrbi, ni važno kakšni so tvoji izdelki, važno je, da sama uživaš, ko ustvarjaš. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Mihaela, tudi ti nisi kar tako. ;)
    Tvoja čestitka je res prav fletna ... preprosta, pa vendar izvirna, dovolj bogata in nič preveč "polna".

    OdgovoriIzbriši
  4. Mihaela, tvoje besede so mi polepšale jutro. Si pa VELIKO prestroga do sebe...Način kako si okrasila reliefno podlago in zaključila s ptičkom in perlicami je čudovit. Voščilnica je preprosto krasna. Hvala, ker sodeluješ!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je. Tako preprosta in tako učinkovita. LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala, Tina in Mojca! Tina, saj nisem tako stroga, ampak vajini izdelki se mi zdijo kot umetnine ... :)

    OdgovoriIzbriši