8. dec. 2012

Zapisnice

.
Zapisnice <= tablice za zapisovanje :)

Ne spomnim se več točno, kdaj in kako sem prišla na idejo zapisnic (verjetno bo kaj povezano s tem, da vedno, ko se nečesa spomnim, iščem listek in/ali svinčnik), ampak ideja je vsekakor padla in nekaj časa zorela, se dodelovala in oblikovala, potem pa je nastalo ...
Najprej modra verzija.

.
Pomemben podatek je, da ima zapisnica zadaj magnet, s katerim jo namestimo na hladilnik in je tako res vedno pri roki.



Potem še zelena verzija.



.
Nazadnje še rožnata. 
In šele ko je bila v delu tale, sem zasledila Vladkin izziv, ki je odlična ideja in sem morala dodati še koledarček. Ko sem pri Tini videla še namig za perforiranje, sem vedela, da je to odlična priložnost, da iz nafatalina privlečem hoferjevo giljotino.
.
 .
Mala skupinica zapisnic, ki jih je razdelil Miklavž, zagotovo pa bo nastala še kakšna.
.


8 komentarjev:

  1. o kako so te tablice simpatične.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si naredila, zelo lepe so vse tri.
    Pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Mega ideja za praktično in unikatno darilo. Dobro si se spomnila združiti tvojo zapisnico s koledarčkom. Tudi sama imam polno rumenih listkov zalepljenih vsepovsod in tvoja ideja se mi zdi odlična rešitev. Zelo lepo si jih naredila. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vesele in zabavne tablice in vsekakor zelo priročna stvar, ker tudi sama skoz iščem listke :) In dopolnjen s koledarčkom je že pravi pripomoček in še okras. Super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasne so in ideja je suuuuper! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mihaela, danes sem si vzela čas, da čisto v miru pogledam koledarčke... Zelo mi je všeč tvoja ideja. tako zelo uporabno in super ljubko.

    OdgovoriIzbriši