12. jan. 2013

Enobarvna - rdeča

.
Craftalnica izziva z eno barvo. Pot do rdeče je bila sledeča.
Ko sem tik pred zdajci tekla v novi Rayher po dobro belo blazinico, me je trgovka malo nejeverno gledala, potem pa me prepričala, da "tale" je pa res ta prava, da bodo gotovo dobri odtisi. Sem ji verjela na besedo, ker jih sama nisem poznala - in mastno plačala! Doma sem ugotovila, da ne bo nič z dobrimi belimi odtisi in sem se morala zadovoljiti z drugačnim potekom projekta! Draga bela blazinica pa mi ni dala miru in sem na youtubu našla tole. In sem seveda morala preizkusit (bolj izkušene to verjetno že veste, jaz pa sem se morala naučiti na lastni koži, da deluje samo na zelo gladkem papirju). In ker nimam ravno ne vem kakšne izbire distresov, je nastala rdeča čestitka :) No, pa sem opisala dolgo pot :)
.

.
V prejšnji objavi pa samo še do jutri zjutraj čaka sladkor :)
.

8 komentarjev:

  1. Na kraju je ipak ispala jako lijepa čestitka, i to još crvena, ja obožavam crveno. Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, z belimi blazinicami je najbolj težavno, vsaj meni in priporočam ti tale video Jennifer, ki ima veliko dobrih nasvetov in tale ti bo zagotovo pomagal izbrati pravo belo blazinico: http://www.jennifermcguireink.com/2012/12/my-favorite-crafty-things-inks-coloring-discounts-giveaways.html

    Pa še tukaj boš našla lepo razlago razlik med blazinicami: http://spiritofcreativitytutorialblog.blogspot.com/2009/01/rubber-stamping-tutorial-1-ink-pads.html

    Lepo si skombinirala rdečo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladka, hvala lepa za tole! Zdaj sem šele uspela pogledat in mi je jasno kar nekaj stvari! Tudi to, da ima Rayher na žalost neusposobljene prodajalke, vsaj za nekatere stvari :)

      Izbriši
  3. Uauu lepa je kljub vsem "težavam" na poti :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna rdeča voščilnica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Kljub težava je zelo lepa. Tudi jaz "sovražim", ko pridem iz trgovine vsa navdušena, da se bom nečesa lotila, potem pa ugotovim, da izdelek ni tak, kot sem pričakovala. Ampak je pa potem veselo, ko iščem načine, kako bi ga vseeno uporabila.

    Srečno na izzivu.

    Pozdravček, k.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kadar mi kaj ni všeč, dam malce na stran, potem pa mi postane všeč, ker vedno najdem nekaj lepega v ustvarjanju. Rdeče vleče in meni je všeč.

    OdgovoriIzbriši