10. dec. 2013

Ko me inspirira #20

.
Vladka in Tina pripravljata že 20. izziv in vsi do zdaj so bili zelo luštni, nobeden od njih me ni pustil čisto hladne, realnost je pa pač taka, da vsega človek v življenju ne more ...
Tokrat pa mi je čisto na kožo pisan, ker me prav Tina tale predpraznični čas ne pusti pri miru s svojimi čudovitimi pripomočki, ki jih je oblikovala in nam jih ponudila v "praznjenje denarnic" :)) S svojo šolo ustvarjanja je natrosila toliko idej, še mene je navdušila za bleščice, ampak ker jih nimam doma, sem uporabila "približek", ki ga imam - to so drobne drobne kroglice, ki so tudi hitro po celi sobi, če jih ne omejiš zelo dobro. Konkretna inspiracija je tale Tinina čestitka.
 
 .
Ko že delaš, pa pač narediš dve :)
.
.
Vladka in Tina, hvala vama za vse inspiracije in vse izzive! In še na mnoge!
.

8 komentarjev:

  1. Še ena super ideja kako uporabiti Tinin set. Všeč mi je, kako si zavila napis, pa kako se zvončki lepo lesketajo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da si bila pridna učenka :-) Zelo lepi voščilnici sta nastali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jednostavne i predivne.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Mihaela hvala za te lepe besede. Jaz sem zelo vesela, da je najin izziv tako "domac" in da vam je blizu. To je tudi njegov namen. In super si tole naredila po Tininih navodilih, Njeni videi so res bili super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako krasni zvončki in seveda voščilnici!

    OdgovoriIzbriši
  6. Mihaela...prav počaščena sem, da sem ti bila prav jaz v navdih. Zelo, zelo mi je všeč tvoja interpretacija na temnejšem kartonu in z zvončki s kroglicami....te so res prava nadloga, če pobegnejo :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna voščilnica je nastala :-))

    OdgovoriIzbriši