11. feb. 2014

Posebna srčkasta

 .
Rojstvo je en čudežen dogodek, včasih ga spremlja veliko skrbi, bolečine, vedno pa tudi v težkih trenutkih verjetno pronicata veselje in hvaležnost ... Ko se dete rodi veliko prezgodaj in je tako nebogljeno ... Že ob času rojeno dete je nebogljeno, pa čeprav sta imela npr. naša več kot 8-krat (!!!) večjo težo kot mala Manca. Nepredstavljivo!! Ampak jaz vsak dan znova trdim, da je Manca en čudežen otrok!
.
Tisti, ki verjamemo, kličemo Ljubezen, ki jo je poklicala po imenu, drugi kakšno drugo ljubezen ...
.
 .
Manci sta slikici narisala tudi 16-mesečna sestrična ...
.
 .
... in bratranec. Tisto z oranžno piše: Draga Manca, hitro pridi domov. Če slučajno ne znate prebrati :) Naš triletnik je bil zelo prepričljiv, ko je to pisal.
.
 .
 .
 .
Pa le ne grejo srčki samo skupaj s sv. Valentinom :)
Eno samo veliko srce vseh nas za malo Manco!
.

7 komentarjev:

  1. Vse dobro mali junakinji! Mi je pa zelo všeč, da je vsak prispeval svoj del k voščilnici :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lepa objava, prav ganljivo. Krasno voščilnico ste skupaj ustvarili za malo Manco, napis na prvi strani je idealen. Kako zavzeto pišejo triletniki, pa vem iz prve roke ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo ste ji to pripravili in drzim pesti za Manco.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo voščilnico ste ji pripravili mali princeski. Všeč mi je, da so sodelovali tudi otroci. Hvala, ker se s svojim srčkom igraš tudi na Izazovi i sladkiši.

    OdgovoriIzbriši
  5. Voščilnica za Manco je krasna. Veliko srčkov je res najboljša izbira in tudi jaz ji želim, da bi hitro rasla in nadoknadila prav vse. Mogoče ni več v maminem trebuščku, ima pa veliko ljubezni vseh vas! Hvala, ker si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo kako čudovito čestitko si naredila:-))
    Hvala, ker se igraš z nami pri "Izazovi i Slatkiši" !

    OdgovoriIzbriši