16. avg. 2014

Za osemdeset let

 .
Za aktivnega osemdesetletnika, ki je gasilec, lovec, hribolazec ...
.
 .
Ko sem se odločala, iz česa mu sestavim šopek, sem se spomnila, da smo z otrokoma kakšen dan prej nabirali prve letošnje želode ...
.
 .
... povezala sem jih v šopek skupaj s papirnatimi listi ...
.
 .
Šopek je "zahteval" tudi škatlo, ki čestitko naredi bogatejšo ...
.
.
Prijavljam jo na Vladkin in Tinin Ko me inspirira, ker sem divjad pobarvala z disstresom (ponavadi režem iz barvnega papirja, ker imam nekje v podzavest zapisano, da barvati ne znam :)
.
Pripenjam še v Tinino avgustovsko galerijo, ker sem uporabila njeno super šablono "čestitke".
.

7 komentarjev:

  1. Prekrasno. Vrlo realistično. Jako mi se sviđa.
    Lp,Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita tematska voščilnica. Super si se spomnila in uporabila izdelke narave!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, to je samo fama, ki si jo naredimo v glavi. Odlicno si pobarvala divjad in tako voscilnica kot skatla sta cudoviti. Pravi lovski. In tako lepo si povezala listje in zelod in ta ideja na skatli, da listje dopolnjuje planinski znak, se mi zdi svetovno. Res cudovito.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mihaela, tvoja čestitka s škatlico je fenomenalna. Vse si tako lepo skombinirala in zelo so mi všeč barve. Barvanje pa...čista desetka!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mihaela, zelooo lepo tematsko voščilnico si naredila. Všeč mi je, ker si na izdelku uporabila tudi materiale iz narave. In krasne barve si uporabila. Zelo lepo!!!
    Lep dan ti zelim, Jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo dobro poznam občutek glede barvanja, to je res ena velika zavora; a ko to presežeš in probaš, ugotoviš, da ni tako težko :) Prav fino si pobarvala divjad, sploh je celotna voščilnica v kompletu s škatlico "VAU"! Bravo za idejo!

    OdgovoriIzbriši