4. sep. 2014

Pospravljanje in urejanje in praznovanje ...

.
Tale moj blog zadnje čase malo sameva, ampak to ne pomeni, da se nič ne dogaja ... Ustvarjanja res trenutno bolj malo, precej pa urejanja pripomočkov in idej v glavi, sortiranja pripomočkov in želja ... Veliko vsega. :)
Že pred časom sem presortirala in na novo uredila (pokažem v kakšni naslednji objavi, kako sem jih uredila jaz) rezalne šablone, ki se jih je nabralo ... preveč! In tiste, ki jih že res dolgo nisem uporabila, sem dala na stran ... So čakale, da jih dam na bolšjaka, pa še vedno čakajo ... Danes pa se mi je utrnila ena ideja.
Glede na to da že dolgo nisem imela nobene sladke nagrade za vse zveste spremljevalke in glede na to da ravno naslednji teden praznujem rojstni dan, te osemkotnike ob tej priliki podarjam. Eni izmed vas ustvarjalk, ki si jih želi.
Slike vam ni treba deliti na blogih (jaz tega dela blogerskih bonbončkov tako ne maram, ker se mi zdi, da porabim ogromno enega časa, preden tisto slikco spravim na svoj blog, pač moj problem :)). Imam drugačen "pogoj". Sem ena od tistih nostalgičnih oboževalk navadne papirnate pošte. In šablone bom podarila eni izmed vas, ki mi bo poslala ta pravo čestitko (javite se na mail in vam pošljem naslov).
Že v otroštvu so me naučili, da čestitke veljajo 8 dni prej in 8 dni potem. Torej bom žrebala točno čez 14 dni, 18. septembra.
Če vas bo veliko, bom pa iz kupčka "na čakanju" potegnila še kaj :)
.
.
Ker se vas je nabralo kar nekaj spremljevalk "neustvarjalk" (A je sploh kdo na svetu neustvarjalec?! Po mojem ne!), predvsem mamic, bo pa čaz nekaj dni še en otroški bonbonček, saj 3 dni za mano praznuje še naša malčica :)
.
Lepe jesenske dneve vam želim :)
.

3 komentarji:

  1. Ja,z leti se kar nabere odvečne robe.Dobro si se tole spomnila.In z veseljem sodelujem :)
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ideja. Sodelujem in ti želim vse lepo, tudi malčici :-)

    OdgovoriIzbriši